19 maart 2024 (09.30-17.00 uur)

Kanaal30, Utrecht

Ervaringskennis- en deskundigheid hebben een belangrijke plek in de jeugdzorg. En tegelijkertijd zijn er nog veel stappen te maken om deze belangrijke bron van kennis een plek te geven, in zowel de organisatie als de geboden hulpverlening. Tijd om te leren van vakgenoten en inspirerende voorbeelden.

Tijdens het congres Deskundig werken met ervaringskennis gaan we met elkaar aan de slag. Denk aan interactieve lezingen, workshops en momenten om te netwerken. Allemaal gericht op het bieden van concrete handvaten om ervaringskennis en - deskundigheid beter te benutten in de jeugdzorg, waaronder jeugd-ggz, én een betere  samenwerking te creëren tussen professionals en ervaringsdeskundige jongeren.

Dit congres is voor professionals en managers werkzaam in verschillende vormen van jeugdzorg, zoals jeugd-ggz, ervaringsdeskundige jongeren en beleidsmakers van gemeenten.

Aanmelden

Dit congres heeft reeds plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Vragen?

Voor vragen over je aanmelding neem je contact op met:

Congres4u; stuur een email, stel je vraag via de chatbox (klik op het chaticoontje rechts onderin) of bel 06 133 68 799.

 

Voor inhoudelijke vragen, stuur je een mail naar het NJI, Iris Dikhoff

Organisatie

Het congres Deskundig werken met ervaringskennis wordt georganiseerd door het NJi, LUMC Curium en Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie in samenwerking met ExpEx en NJR Hoofdzaken.